Sanottua

 

”Linda-Riina on aktiivinen ja aikaansaapa nuori, jolla on asiantuntemusta ja intoa vaikuttaa lähimmäisten parhaaksi.”

~Sari Essayah, kansanedustaja, KD:n puheenjohtaja, entinen Europarlamentaarikko

”Linda-Riina on aktiivinen kansalaisvaikuttaja, joka ei pelkää tarttua toimeen oikeudenmukaisuutta puolustaessaan. Olen oppinut tuntemaan hänet ahkerana, luovana ja vastuuntuntoisena toimijana monissa eri Kristillisdemokraattien ja KD Nuorten luottamustehtävissä.”

~Milka Taivassalo, KD Nuorten pääsihteeri

”Linda-Riinasta saa välittömästi kuvan aktiivisesta ja rohkeasta nuoresta vaikuttajasta, joka pyrkii vaikuttamaan asioihin miellyttävällä tyylillä ja yhteistyöllä!”

~Hanna-Kaisa Simojoki, KD Naisten toiminnanjohtaja

Mainokset

Tekijä: lindariinapaavilainen

Olen 26-vuotias teologi Eurasta. Työkokemukseni on kertynyt mm. kehitysyhteistyötehtävien parissa Intian Mumbaissa, ihmiskaupan vastaisessa työssä Antwerbenissä sekä vankilatyön koordinaattorina Brysselissä. Olen toiminut myös useissa luottamustehtävissä, kuten Tampereen kaupunginvaltuuston KD-ryhmän sihteerinä, Kulttuuri- ja Vapaa-aikapalveluiden (KUVAJO) jäsenenä sekä Demo Ry:n hallituksen varajäsenenä. Tällä hetkellä toimin myös Pirkanmaan KD Nuorten puheenjohtajana. Elämän ja perheen lisäksi minua inspiroivat erityisesti Lähi-Idän kysymykset, kehitysyhteistyö sekä ulko-ja turvallisuus-politiikka.